Rogue Trakehners

Tervetuloa trakehnerien päämajaamme!

Rogue Trakehnersin toiminta on alkanut 30.07.2021 - täysin uudistetussa ympäristössä. Tallia ylläpitää pariskunta Mia ja Fynn, sekä aktiivisesti hevostoiminnassa on mukana myös tyttäret Sabine ja Emma. Talli sijaitsee Saksassa, tarkemmin Kappelnissa meren rannalla eli aivan Pohjois-Saksassa - ei ole pitkä matka rajan yli Tanskan puolelle. Tilat on päivitetty moderniksi vuosien kuluessa ja hevoset saavatkin viettää yleellistä elämää Roguen tiluksilla.

Talliin mahtuu tällä hetkellä 30 hevosta, joita treenataan tähtäimenä startata kansainvälisillä kilpa-areenoilla. Ilman mahtavaa tallihenkilökuntaa tämä ei olisi mahdollista - porukkaan voit tutustua tilukset- linkin takaa. Vaikka pääpainotus on suuret kilpa-areenat, keskitymme erityisesti nuorten hevosten kouluttamiseen ja eteenpäin viemiseen. Teemme kansainvälisesti yhteistyötä muiden kasvattajien kanssa, joten Rogue- varsoja lähtee paljon eri puolille maailmaa vaikuttamaan kilpakäytössä mutta myös jalostustyössä.

Roguen tilukset tarjoavat loistavat puitteet järjestää isojakin tapahtumia, kuten kansainvälisiä este- ja kouluratsastuskilpailuita mutta myös trakehnereille tarkoitettuja jalostuspäiviä ja oritestejä. Vuokraamme myös tiloja ulkopuolisille järjestäjille ja meihin voi ottaa yhteyttä sorelvirtual@gmail.com.


Päivitetty: 23.08.2023
Tallin VRL-tunnus: ROGU6428
Omistaja: Sorel (VRL-00884)
Sähköposti: sorelvirtual@gmail.com

Rogue Trakehners suosittelee:
Prime Sporthorses
Gestüt Helmwald
RWD Stallions

✓ Päivitykset

Rogue Trakehners vaihtoi osoitettaan ja uudet osoitteet on muutettu nyt myös VRL:ään. Toiminta pohjautuu rentoon, enemmän tarinamaiseen toimintamalliin. Muutamalle tammalle on suunnitteilla varsat ulkopuolisista oreista ja seurannassa on myös muutamat uudet hevoset talliin.