Tervetuloa el Braqaan!

Arizonan kauniissa maisemissa sijaitsee talli, joka on täytetty upeilla Arabialaisilla täysiverisillä. Rakkaus rotuun on syntynyt reilusti yli kymmenen vuotta sitten. Ensimmäiset omistamani hevoset olivat arabeja, eikä into ja rakkaus näitä elegantteja olentoja kohtaan ole hiipunut. Talli on perustettu kesällä 2012.

Jotkut voivat ajatella, että nämä hevoset ovat vain näyttelyihin tarkoitettuja upean ulkokuorensa ansiosta. Näin ei kuitenkaan ole. Arabit ovat monipuolisia käyttöratsuja, jotka pärjäävät melkein jokaisessa lajissa. El Braqan asukkaat painottuvat pääasiassa kouluratsastukseen ja osalla käydään myös näyttelyissä. Hevosilla on tarkoitus käydä vähintään KRJ-laatuarvostelussa kun jälkeläisnäytöt saa kuntoon. Tallin toiminta painottuu eri verilinjojen jalostukseen ja kasvatit syntyvät al Braqa- kasvattiliitteen alle.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tarkemmin rotuun El Braqan tiloissa. Kerron toiminnasta tarkemmin ja jos tulee kysyttävää, minulle voi lähettää myös sähköpostia. Tallin ylläpitäjänä toimii Sorel, joka on toiminnassa ollut mukana vuodesta 2000 ja arabit ovat enemmän ja vähemmän kuuluneet rotuvalikoimaan matkan varrella.


Sorel (VRL-00884)

Päivitetty 12.09.2023

Braqan sivut päivitetty, uusi osoite ja hevosten AHAC tunnukset käyty läpi ja päivitely sivuille. Tälle vuodelle muutamat varsat suunnitteilla, lähtökohtaisesti varsat kaikki tulossa myyntiin. Muutamat hevoset kilpailevat vielä porrastetuissa KRJ kilpailuissa mutta muuten tallin hevoset ovat saaneet kisansa kisattua.